Управління інноваційним розвитком підприємств - Писаренко, Б.А.; Проценко, Н.Б. (Вісник економічної науки України, 2010)
Показана об’єктивна необхідність інноваційного розвитку промислових підприємств, приведена бальна оцінка інновацій, розроблена регламентна система управління інноваційним процесом на підприємстві. Показана объективная необходимость инновационного развития промышленных предприятий, приведена бальная оценка инноваций, разработана регламентная система управления инновационным процессом на предприятии. Objective necessity of innovation development of industrial enterprises are shown. Assessment of innovation in ball system is given. The system of management of innovation process at the enterprises is development.