Вплив глобалізаційних тенденцій на світові фінансові ринки та їх наслідки для економіки України - Пробоїв, О.А (Вісник економічної науки України, 2010)
Досліджено фінансовий аспект глобалізації. Розглянуто особливості створення єдиного світового фінансового простору. Визначено вплив світової фінансової кризи на розвиток економіки України. Исследовано финансовый аспект глобализации.Рассмотрены особенности создания единственного мирового финансового пространства. Определенно влияние мирового финансового кризиса на развитие экономики Украины. Investigational financial aspect of globalization. The features of creation of the unique outer financial space are considered. Certainly influence of world financial crisis on development of economy of Ukraine.