Аналіз формування та використання кадрового потенціалу - Семенов, А.Г.; Шарко, А.І (Вісник економічної науки України, 2010)
Розглянуто аналіз формування та використання кадрового потенціалу в науково-виробничій фірмі «Екотеплоналадка». На підприємстві відбулися певні зрушення у освітньому рівні працівників. Порівняно з початком дослідження, зменшилась численність фахівців вищої кваліфікації. Є зміни в співвідношенні основних і допоміжних робітників. Рассмотрен анализ формирования и использование кадрового потенциала в научно-производственной фирме «Екотеплоналадка». На предприятии состоялись определенные сдвиги в образовательном уровне работников. В сравнении с началом исследования, уменьшилась многочисленность специалистов высшей квалификации. Есть изменения в соотношении основных и вспомогательных рабочих. The analysis of forming and use of skilled potential is considered in a scientifically to the production firm «Ekoteplonaladka». On an enterprise certain changes took place in the educational level of workers. By comparison to beginning of research, the great number of specialists of higher qualification diminished. There are changes in correlation of basic and auxiliary workers.