Державне управління регіональним розвитком країни: визначення основних понять - Коротич, О.Б (Вісник економічної науки України, 2010)
Розглянуто послідовність формування понятійного апарату державного управління регіональним розвитком країни, наведено взаємоузгоджені визначення включених до нього понять. Рассмотрена последовательность формирования понятийного аппарата государственного управления региональным развитием страны, представлены взаимосогласованные определения включенных в него понятий. A sequence is considered of the formation of the conceptual apparatus of State governance of the country regional development; the concerted determinations are resulted and enter in him concepts.