Економічна політика україни в контексті Китайського досвіду - Кукурудза, І.І. (Вісник економічної науки України, 2010)
Досліджено основні аспекти економічної політики сучасної України в контексті китайського досвіду. Исследованы основные аспекты экономической политики современной Украины в контексте китайского опыта. In the article main aspects of Ukraine’s economic policy are analyzed in the context of Chinese experience.