Формування національної професійної програми якості в туризмі - Наливайченко, С.П.; Наливайченко, К.В (Вісник економічної науки України, 2010)
У статті розглядається туристична сфера діяльності в Україні за 2005—2009 роки та надається оцінка її ефективності. За результатами аналізу пропонуються заходи щодо формування національної професійної програми якості в туризмі. В статье рассматривается туристическая сфера деятельности в Украине за 2005–2009 годы и дается оценка ее эффективности. По результатам анализа предлагаются мероприятия по формированию национальной профессиональной программы качества в туризме. The tourist sphere of activity is observed in the article and the efficiency estimation is given. According to the results of the analysis the measures of forming the national professional program in tourism are suggtsted.