Регламентна система управління продуктивністю праці - Писаренко, Б.А.; Проценко, Н.Б. (Вісник економічної науки України, 2010)
Розкрито суть противитратного механізму визначення продуктивності праці, запропонована методика визначення продуктивності живої, упредметної і сукупної праці, розроблена регламентна система управління продуктивністю праці. Раскрыта сущность противозатратного механизма определения производительности труда, предложена методика определения производительности живого, овеществленного и совокупного труда, разработана регламентная система управления производительностью труда. The essence of anticost-based mechanism of labour efficiency determination is expanded. The methodology of direct, embodied and cumulative labour productivity determination is suggested. The regulation system of labour efficiency management is developed.