Экономика ресурсосбережения гидрозакладочных работ на урановых шахтах - Письменная, О.Б. (Вісник економічної науки України, 2010)
Рассмотрены вопросы ресурсосбережения гидрозакладочных работ на урановых шахтах Украины. Показана экологическая целесообразность и экономическая эффективность использования отходов Криворожских ГОКов в качестве инертного наполнителя гидрозакладки. Розглянуті питання ресурсозбереження гідрозакладочних робіт на уранових шахтах України. Показана екологічна доцільність та економічна ефективність використання відходів Криворізьських ГЗК в якості інертних наповнювачів гідрозакладки. Issues of the cost-effective use of resources of the hydraulic backfilling works at uranium mines in Ukraine are considered. The ecological expediency and economical effectiveness of using of the wastes of the Krivorozhskyeh mining and milling complexes as inert filler of the hydraulic backfill are shown.