Основні підходи до управління інформаційними потоками бізнес діяльності промислових підприємств України - Птіцина, Л.А. (Вісник економічної науки України, 2010)
В статье приведены основные подходы к управлению информационными потоками бизнес - деятельности промышленных предприятий Украины. Данные подходы обозначены по 3-м направлениям, а именно: управление информационными потоками и его составляющие, ступени формирования информационной системы управления и формализация процесса развития (разработка процедур управления). В статті наведені основні підходи до управління інформаційними потоками бізнес-діяльності промислових підприємств України. Дані підходи визначені по 3-х напрямках, а саме: управління інформаційними потоками і його складові, ступені формування інформаційної системи управління і формалізація процесу розвитку (розробка процедур управління). In the article the basic going is resulted near a management informative streams business - to activity of industrial enterprises of Ukraine. These approaches are marked on a 3-m to directions, namely: management and his constituents, stages of forming of management information and formalization of process of development informative streams (development of management procedures).