Ефективне управління структурою капіталу акціонерного товариства - Семенов, А.Г.; Плаксюк, О.О.; Ярошевська, О.В. (Вісник економічної науки України, 2010)
Одним из основных заданий финансового менеджмента есть повышение стоимости, ведь стоимость предприятия является одним из показателей эффективности управления бизнесом и определяет ее привлекательность для инвесторов. Анализ зарубежной практики показывает, что ничего так не влияет на создание рыночной ценности компании в долгосрочной перспективе, как процесс управления капиталом. Одним з основних завдань фінансового менеджменту є підвищення вартості, адже вартість підприємства є одним з показників ефективності управління бізнесом і визначає її привабливість для інвесторів. Аналіз зарубіжної практики показує, що нічого так не впливає на створення ринкової цінності компанії в довгостроковій перспективі, як процес управління капіталом. One of basic tasks of financial management there is an appreciation of value, in fact a cost of enterprise is one of indexes of efficiency of business management and determines its attractiveness for investors. The analysis of foreign practice shows that nothing so influences on creation of market value of company in a long-term prospect, as a process of management a capital.