Теоретико-методологічні положення щодо соціальної організації праці - Кір’ян, Т.М.; Шаповал, М.С (Вісник економічної науки України, 2011)
Стаття призначена дослідженню теоретико-методологічних положень щодо соціальної організації праці. Розглянуті поняття соціально орієнтованої праці, сутність та зміст, система мотиваторів соціальної організації праці. Статья посвящена исследованию теоретико-методологических положений применительно к социальной организации труда. Рассмотрено понятие социально ориентированного труда, суть и содержание, система мотиваторов социальной организации труда. The article investigates the theoretical and methodological points of the labour social management. Issues of the concept of social orientation labour, the essence, content ana system of incentives.