Необхідність формування посткризової моделі розвитку економіки України (Економiчний часопис-XXI, 2010)
24 грудня 2009 року в Києві відбувся науковий круглий стіл на тему: «Необхідність формування посткризової моделі розвитку економіки України». Організаторами заходу виступили: Інститут світової економіки і міжнародних відносин НАН України та Інститут трансформації суспільства.