Відносини Україна – НАТО в контексті нових викликів безпеці (Економiчний часопис-XXI, 2010)
24 лютого 2010 року в Луганську відбувся інформаційно-навчальний семінар на тему: «Відносини Україна -НАТО в контексті нових викликів безпеці». Захід провів Інститут трансформації суспільства (Київ) у співпраці із Східноукраїнським національним університетом ім. В. Даля. Координаційним бюро європейської та євроатлан тичної інтеграції Секретаріату Кабінету Міністрів України та Луганською обласною державною адміністрацією за підтримки Фонду Фрідріха Науманна за Свободу.