Ключові проблеми економічного розвитку України - Пилипчук, В.М. (Економiчний часопис-XXI, 2009)
У статті аналізуються такі ключові проблеми розвитку економіки України, як «дефіцит коштів» і залежність від російських енергоносіїв; показані причини виникнення зазначених роблем та шляхи їх розв’язання. В статье анализируются такие ключевые проблемы развития экономики Украины, как «дефицит денежных средств» и зависимость от российских энергоносителей; показаны причины возникновения данных проблем и пути их решения. In the article key problems of development of economy of Ukraine, as «deficiency of money» and dependence from Russian power resources are analyzed; the reasons of occurrence of the given problems and ways of their decision are shown.