Сучасна система економічних та суспільно-політичних відносин в умовах глобалізаційних процесів (Економiчний часопис-XXI, 2010)
22 квітня 2010 року у Харкові відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція «Сучасна система економічних та суспільно-політичних відносин в умовах глобалізаційних процесів».