Проблема інтеграції до світового інформаційного простору як складова національної політики - Брожик, Л.Л. (Економiчний часопис-XXI, 2010)
У статті досліджуються тенденції розвитку світового ринку інформаційних технологій, порівнюються з відповідними тенденціями російського ринку та пропонуються рекомендації стосовно стратегії інформатизації України. В статье исследуются тенденции развития мирового рынка информационных технологий, сравниваются с соответствующими тенденциями российского рынка и даются рекомендации относительно стратегии информатизации Украины. The problem of integration into a world information field as a component of a national policy In the article examined the tendencies of development of the world market of an information technology, are compared to corresponding tendencies of the Russian market and recommendations concerning strategy of informatization of Ukraine are made.