Як стати успішним міським головою: вивчення та застосування польського досвіду місцевого самоврядування - Матвійчук-Соскіна, Н. (Економiчний часопис-XXI, 2010)
17-21 травня 2010 року проходило стажування-тренінг представників органів місцевого самоврядування України в Подкарпатському воєводстві (Польща) в рамках проекту «Як стати успішним міським головою: вивчення та застосування польського досвіду місцевого самоврядування», що здійснюється Інститутом трансформації суспільства (директор - Олег Соскін) у співпраці з Управлінням Маршалка Подкарпатського воєводства і Посольством Республіки Польща в Україні.