Вибір оптимальної зовнішньополітичної моделі України - Скловська, О.І. (Економiчний часопис-XXI, 2010)
У статті розглянуто філософсько-постметафізичні принципи взаємозв’язку цивілізованого професіоналізму і демократичного патріотизму при виборі оптимальної моделі зовнішньополітичного розвитку України. В статье рассмотрены философско-постметафизические принципы взаимосвязи цивилизованного профессионализма и демократического патриотизма при выборе оптимальной модели внешнеполитического развития Украины. In the articles considered philosophical-postmetaphysical principles of intercommunication of the civilized professionalism and democratic patriotism are at the choice of optimum model of externally political model of Ukraine.