Якість аудиторських послуг в Україні: реалії та перспективи - Проскуріна, Н.М.; Коваленко, В.П. (Економiчний часопис-XXI, 2010)
У статті досліджено колізії реалій і перспективи розвитку якісних професійних аудиторських послуг в Україні. Визначено критерії якості аудиторських послуг. Обґрунтовано необхідність удосконалення теоретичних і практичних аспектів якості аудиторських послуг. В статье исследованы коллизии реалий и перспективы развития качественных профессиональных аудиторских услуг в Украине. Определены критерии качества аудиторских услуг. Обоснована необходимость усовершенствования теоретических и практических аспектов качества аудиторских услуг. In the article the collisions of realities and prospect of development qualitative professional auditing services in Ukraine are investigated. The criteria of quality auditing services are determined. The necessity of improvement of theoretical and practical aspects of quality auditing services is proved.