Брендинг і промоушен малих міст: досвід країн Вишеградської групи для України (Економiчний часопис-XXI, 2010)
7 жовтня 2010 року в місті Виноградів (Закарпатська область) відбувся міжнародний семінар-тренінг «Брендинг і промоушен малих міст відповідно до стандартів Європейського Союзу: досвід країн Вишеградської групи для України».Захід проходив у рамках міжнародного проекту; який здійснює Інститут трансформації суспільства за підтримки Міжнародного Вишеградського Фонду. Міжнародний семінар-тренінг провів Інститут трансформації суспільства у співпраці з Виноградівською міською радою, яка є учасником проекту; та чотирма посольствами країн V4 в Україні: Словаччини, Польщі, Чехії, Угорщини.