Аналіз використання експортного потенціалу машинобудівного комплексу України в контексті світових інтеграційних процесів - Селезньова, К.В. (Економiчний часопис-XXI, 2010)
У статті розглянуто та проаналізовано використання експортного потенціалу машинобудування України в динаміці за останні роки. Визначено основні завдання щодо розвитку експорту машинобудівного комплексу України. Виявлено основні проблеми реалізації експортного потенціалу машинобудування та запропоновано рекомендації щодо їх розв’язання. В статье рассмотрено и проанализировано использование экспортного потенциала машиностроения Украины в динамике за последние годы. Определены основные задачи относительно развития экспорта машиностроительного комплекса Украины. Выявлены основные проблемы реализации экспортного потенциала машиностроения и предложены рекомендации относительно их решения. The article considers and analyses in a dynamics the using of machine-building’s export potential of Ukraine for the last few years. The basic tasks about the development of machine-building complex’s export of Ukraine are set. The basic problems of realization of machine-building’s export potential are educed and recommendations to the decisions of the basic problems are offered.