Неминуща цінність досліджень австрійської економічної школи - Ллевелін Х. Роквелл (Економiчний часопис-XXI, 2010)
Економіка, як писав Джозеф Шумпетер (Joseph Schumpeter), – це „великий автобус із багатьма пасажирами, що мають різні інтереси та здібності, які неможливо виміряти”. Це означає, що на долю економістів випав важкий жереб, про що, зрештою, свідчить їхня репутація. Але так не повинно бути, адже економісти намагаються відповісти на найбільш фундаментальні питання, які стосуються нашого матеріального світу. Австрійська економічна школа демонструє особливий альтернативний спосіб погляду на економічну науку в цілому. Экономика, как писал Джозеф Шумпетер (Joseph Schumpeter), – это „большой автобус с многими пассажирами, имеющими разные интересы и способности, которые невозможно измерить”. Это означает, что на судьбу экономистов выпал трудный жребий, о чем, в конце концов, свидетельствует их репутация. Тем не менее, так не должно быть, поскольку экономисты стараются ответить на наиболее фундаментальные вопросы, которые касаются нашего материального мира. Австрийская экономическая школа демонстрирует особый альтернативный способ взгляда на экономическую науку в целом. Economics, wrote Joseph Schumpeter, is "a big omnibus which contains many passengers of incommensurable interests and abilities." That is, economists are an incoherent and ineffectual lot, and their reputation reflects it. Yet it need not be so, for the economist attempts to answer the most profound question regarding the material world. Austrian School it not a field within economics, but an alternative way of looking at the entire science.