Здобутки та труднощі Словаччини на шляху євроатлантичної інтеграції - Руснак, У. (Економiчний часопис-XXI, 2009)
Матеріали зустрічі зі студентами та викладачами вищих навчальних закладів Чернігівщини в рамках молодіжних дебатів «Чому молодь «за» чи «проти» вступу України до НАТО?», організованих Інститутом трансформації суспільства та Посольством Словаччини (Чернігів, 3 грудня 2008 року).