Розподілення витрат металургійного підприємства на постійні та змінні з виділенням частки змішаних витрат - Лисаченко, О.І.; Чабаненко, І.Л (Вісник економічної науки України, 2011)
Розглянуто на практиці диференціацію витрат за методом найменших квадратів. Запропоновано нову методику розподілення витрат на постійні та змінні з виділенням частки змішаних витрат, що наведено математично та представлено наочно в вигляді графіка. Рассмотрено на практике дифференциацию затрат по методу наименьших квадратов. Предложена новая методика распределения затрат на постоянные и переменные с выделением части смешанных затрат, что приведено математически и представлено наглядно в виде графика. The practical least sguares differentiation of costs is regarded. The new methodologi of differentiation costs into fixed and variable with the extraction mixed costs part is suggested. The model is presented mathematically and graphically.