Методологічні засади бухгалтерського обліку складових природно-ресурсного потенціалу: історико-правові передумови - Малюга, Н.М.; Замула, І.В. (Вісник економічної науки України, 2011)
Виявлено вплив права власності на природні ресурси на їх відображення в бухгалтерському обліку суб’єктів господарювання. Встановлено порядок облікового відображення складових природно-ресурсного потенціалу. Определено влияние права собственности на природные ресурсы на их отображение в бухгалтерском учете субъектов хозяйствования. Установлено порядок учетного отображения составляющих природно-ресурсного потенциала. The influence of property right on natural resources on their accounting reflection in business entities has been detected. The order of accounting reflection of constituents of natural and resource potential has been determined.