Вплив податкового кодексу України на розвиток малого підприємництва: експертні оцінки на етапах обговорення, прийняття та внесення змін - Ляшенко, В.І.; Просуленко, А.А. (Вісник економічної науки України, 2011)
Автори намагаються дослідити роль держави в регулюванні економіки і, зокрема, конкретні кроки уряду України з подолання наслідків економічної кризи 2008-2009 pp. для малих та середніх підприємств та вплив на ці процеси Податкового кодексу. Авторы пытаются исследовать роль государства в регуляции экономики и, в частности, конкретные шаги правительства Украины из преодоления последствий экономического кризиса 2008–2009 гг. для малых и средних предприятий и влияние на эти процессы Налогового кодекса, Authors try to probe the role of the state in adjusting of economy and, in particular, concrete steps of government of Ukraine from overcoming of consequences of economic crisis 2008–2009 and influence on these processes of the Internal revenue code for small and middle enterprises.