Построение верхних оценок средних вероятностей целочисленных дифференциалов композиции ключевого сумматора, блока подстановки и оператора сдвига - Ковальчук, Л.В. (Кибернетика и системный анализ, 2010)
Побудовано верхні оцінки середніх ймовірностей цілочисельних раундових диференціалів композиції ключового суматора, блоку підстановки та оператора зсуву. Отримано статистичні розподіли параметрів, від яких залежать вказані ймовірності. The upper bounds for average probabilities of integer round differentials are obtained for the composition of key adder, substitution block, and shift operator. Statistical distributions are obtained for parameters on which the probabilities depend.