Оцінювання впливу учасників на планову структуру капіталу промислово-фінансової групи - Бондаренко, Л.П.; Коць, О.О.; Топій, І.І. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Основною метою статті є побудова методу кінцевого оцінювання відхилень фактичної структури капіталу промислово-фінансової групи під впливом зміни структури капіталу окремих учасників групи.