Інноваційне забезпечення стійкого функціонування промислових підприємств - Писаренко, Б.А. (Вісник економічної науки України, 2011)
Показана об’єктивна необхідність інноваційного забезпечення стійкого функціонування промислових підприємств, наведена запропонована авторами бальна оцінка інновацій за ступенем новизни та складністю розв’язуваної задачі, розкрита сутність розробленої авторами регламентної системи управління інноваційним процесом на машинобудівному підприємстві. Показана объективная необходимость инновационного обеспечения стойкого функционирования промышленных предприятий, приведенная предложена авторами бальная оценка инноваций за степенью новизны и сложностью решаемой задачи, раскрыта сущность разработанной авторами регламентной системы управления инновационным процессом на машиностроительном предприятии. The objective necessity of the innovative providing of the proof functioning of industrial enterprises, resulted the ball estimation of innovations is offered authors after the degree of newness and complication of the decided task, is rotined, essence of regulation control the system by an innovative process developed authors is exposed on a machine-building enterprise.