Ефективність виявлення та урахування економічних та організаційних передумов раціонального управління капіталом промислового підприємства - Ілюхін, О.О (Вісник економічної науки України, 2011)
У статті виявлено та ураховано економічні та організаційні передумови раціонального управління капіталом промислового підприємства за допомогою розробленого методичного підходу, запровадження якого на господарюючих промислових суб’єктах України буде слугувати підвищенню конкурентоспроможності національної економіки. В статье выявлены и учтены экономические и организационные предпосылки рационального управления капиталом промышленного предприятия при помощи разработанного методического подхода, применение которого на хозяйствующих промышленных субъектах Украины будет служить повышению конкурентоспособности национальной экономики. The paper identifies and takes into consideration economic and organizational preconditions for rational managing an industrial enterprise’s capital by using a developed methodical approach. Application of this methodical approach by the economic entities will provide increase of the national economy competitiveness.