Аналіз фінансово-господарської діяльності акціонерного товариства в умовах нестабільності - Семенов, А.Г.; Король, С.А. (Вісник економічної науки України, 2011)
Розглянуто особливості аналізу фінансово-господарської діяльності ВАТ «Запорізький суднобудівний судоремонтний завод» в умовах нестабільності. Проведено розрахунки по моделям: Альтмана (двофакторна і пятифакторна), Лиса, Таффлера. Ці показники свідчать про нестабільний фінансовий стан підприємства, імовірність банкрутства існує, але є низькою. Рассмотрены особенности анализа финансово-хозяйственной деятельности ОАО «Запорожский судостроительный судоремонтный завод» в условиях нестабильности. Проведены расчеты по моделям Альтмана (двухфакторная и пятифакторная), Лиса, Таффлера. Эти показатели свидетельствуют о нестабильном финансовом состоянии предприятия, вероятность банкротства существует, но она не очень высокая. Features of the analysis of financial and economic activity of Open Society «Zaporozhye ship-building shiprepair factory» in the conditions of instability are considered. Calculations on Altman’s models (two-factorial and fivefactorial), the Fox, are carried out by Tafflera. These indicators testify to an astable financial condition of the enterprise, the probability of bankruptcy exists, but it not so high.