Перпективи розвитку імпортозамінюючих виробництв в регіоні (на прикладі Одеської області) - Кухарська, Н.О. (Вісник економічної науки України, 2011)
Досліджено імпортні постачання товарів в Одеську область по всіх кодах товарної номенклатури згідно Українській класифікації товарів зовнішньоекономічної діяльності (УКТЗЕД). Визначено пріоритети та концептуальні напрямки розвитку імпортозамінюючих виробництв в регіоні. Изучены импортные поставки товаров в Одесскую область по всем кодам товарной номенклатуры согласно Украинской классификации товаров внешнеэкономической дельности (УКТВЕД). Определены приоритеты и концептуальные направления развития импортозамещающих производств в регионе. The Odessa region import by all codes commodity nomenclature according to the Ukrainian Commodity Classification for Foreign Economic Activity (UCCFEA) has been investigated. Priorities and conceptual directions of the development of import substitutes production in the region have been determined.