Оценка финансовой устойчивости банковской структуры - Лернер, Ю.И. (Вісник економічної науки України, 2011)
Проведено аналіз фінансової стійкості, як один з найголовніших складових фінансового стану банку А, в ретроспективі з метою недопущення його погіршення у перспективі. Вказаний аналіз зроблений на підставі методології, розробленої автором для умов розрахунків показників стійкості як у детермінованому, так і в імовірнісному варіантах. Произведён анализ финансовой устойчивости, как один из самых главных составляющих финансового состояния банка А, в ретроспективе с целью недопущения его ухудшения в перспективе. Указанный анализ произведён на основании методологии, разработанной автором для условий расчётов показателей устойчивости как в детерминированном, так и в вероятностном вариантах. The analysis of financial stability as one of the most important components of the financial condition of the bank A, in retrospect, to prevent its deterioration in the future. The analysis is performed based on the methodology developed by the author for the settlement terms of sustainability indicators, both in a deterministic and a probabilistic version.