Влияние национальной культуры персонала и менеджмента в бизнесе нерезидентов в Украине - Марченко, В.Н (Вісник економічної науки України, 2011)
Побудова системи управління і бізнес-процесів без урахування вже склалися національних бизнес-культур приводитиме до внутрішньої прихованої і відкритої конфронтації усередині підприємства і у взаєминах підприємства з материнською компанією. Построение системы управления и бизнес-процессов без учета уже сложившихся национальных бизнескультур будет приводить к внутренней скрытой и открытой конфронтации внутри предприятия и во взаимоотношениях предприятия с материнской компанией. Construction of control the system and business processes without the account of already folded national business culture will result in the internal hidden and opened confrontation into an enterprise and in the mutual relations of enterprise with the associated company.