Принципи бюджетної системи у контексті нового бюджетного кодексу України - Лисяк, Л.В.; Дулік, Т.О. (Вісник економічної науки України, 2011)
В статті здійснено аналіз принципів побудови бюджетної системи Україні, визначених оновленим Бюджетним кодексом України та обгрунтування тих, на яких повинна базуватися ефективна бюджетна система країни для виконання завдань підвищення добробуту членів суспільства та розвитку економіки. В статье осуществлен анализ принципов построения бюджетной системы Украины, определенных обновленным Бюджетным кодексом Украины и обоснование тех, на которых должна базироваться эффективная бюджетная система страны для выполнения заданий повышения благосостояния членов общества и развития экономики. The article presents the analysis of principles of formation of the budgetary system of Ukraine defined by the renewed Budget Code of Ukraine. The article gives the substantiation of principles that should become the basis for the effective budgetary system of the country and the improvement of the society well-being and economic development.