Механізм інноваційно-орієнтованого економічного розвитку регіонів з проблеми раціональності функціонування - Кучерук, Т.Г. (Вісник економічної науки України, 2011)
Обґрунтовано цілі інноваційного розвитку регіонів, досліджено принципи раціонального функціонування механізму інноваційно-орієнтованого економічного розвитку регіонів, які формуються у структурі глобального економічного простору. Обоснованы цели инновационного развития регионов, исследованы принципы рационального функционирования механизма инновационно-ориентированного экономического развития регионов, формирующиеся в структуре глобального экономического пространства. The goals of innovative development of regions are grounded, the principles of rational functioning of mechanism of innovation oriented economic development of regions are investigated in the frame of global economic environment structure formation.