Розробка стратегії розвитку підприємства на основі концепції промислового маркетингу - Кучер, А.Т.; Кучер, В.А. (Вісник економічної науки України, 2011)
Доведено актуальність в сучасних умовах господарювання розробки стратегії розвитку підприємств будівельної галузі на основі концепції промислового маркетингу. Розглянуто обсяги виробництва цементу в Україні. Запропоновано кореляційну залежність між споживанням цементу та введенням в експлуатацію загальної площі житла. Доказана актуальность в современных условиях хозяйствования разработки стратегии развития предприятий строительной области на основе концепции промышленного маркетинга. Рассмотрены объемы производства цемента в Украине. Предложена корреляционная зависимость между потреблением цемента и введением в эксплуатацию общей площади жилья. Actuality in the modern terms of management development strategy of development enterprises in building region on the basis conception of the industrial marketing is proved. Production of cement volumes in Ukraine are considered. Correlation dependence between consumption of cement and introduction to exploitation of general area of habitation is offered.