Мотиваційний потенціал власності та його використання на підприємствах - Булєєв, І.П.; Ревва, А.М.; Атаманчук, Г.С (Вісник економічної науки України, 2011)
У статті розглянуто проблеми формування ефективної системи мотивації персоналу підприємств, що включає поточні та стратегічні складові. Обґрунтовано необхідність включення стратегічної системи мотивації до стратегії підприємства, розглянуто матеріальні підґрунтя стратегічної мотивації, механізми її реалізації. В статье рассмотрены проблемы формирования эффективной системы мотивации персонала предприятий, который включает текущие и стратегические составляющие. Обоснована необходимость включения стратегической системы мотивации в стратегию предприятия, рассмотрены материальные основы стратегической мотивации, механизмы ее реализации. The article deals with the problem of forming an effective system of motivation of enterprises, which includes current and strategic components. The necessity of the inclusion of strategic motivation system in business strategy, reviewed the material basis of strategic motivation, the mechanisms of its implementation.