Визначення місця маркетингу у структурі підприємства (на прикладі компанії PSA Peugeot Citroën) - Струпинська, Н.В.; Щербак, А.М. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Метою статті є визначення місця маркетингу у структурі підприємства (на прикладі виробничої
групи PSA Peugeot Citroën).