Економічні аспекти використання інфрачервоного опалення на промисловому підприємстві - Ткаченко, A.M.; Мусатова, М.В. (Вісник економічної науки України, 2011)
Дана стаття розглядає економічні аспекти енергозбереження у сфері постачання теплової енергії, а також необхідність модернізації систем постачання теплової енергії і впровадження нових економічних і ефективних систем. Розглянута необхідність виконання енергозберігаючих заходів, та їх доцільність через порівняння існуючої системи центрального опалення із сучасними системами інфрачервоного опалення. Статья рассматривает экономические аспекты энергосбережения в сфере снабжения тепловой энергией, а также необходимость модернизации систем теплоснабжения и внедрения новых экономичных и эффективных систем. Рассмотрена необходимость выполнения энергосберегающих мероприятий и их целесообразность на примере сравнения существующей системы центрального отопления с современными системами инфракрасного отопления. Article considers economic aspects of power savings in sphere of supply by thermal energy, and also necessity of modernization of systems of a heat supply and introduction of new economic and effective systems. Necessity of performance of power saving up actions and their expediency on an example of comparison of existing system of a central heating with modern systems of infra-red heating is considered.