До проблеми оцінки ефективності науково-освітньо-виробничої інтеграції - Підоричева, І.Ю. (Вісник економічної науки України, 2011)
У статті запропоновано якісно-кількісний підхід до проведення оцінки ефективності науково-освітньо-виробничої інтеграції на основі системного виділення основних цілей функціонування інтегрованої структури з формуванням критеріїв (індикаторів) ступеня їх досягнення. В статье предложен качественно-количественный подход к проведению оценки эффективности научно-образовательно-производственной интеграции на основе системного выделения основных целей функционирования интегрированной структуры с формированием критериев (индикаторов) степени их достижения . The article offers a quantitative-quality approach to realization of estimation a science-education-production integration efficiency which is based on the system selection of primary purposes in functioning of the integration structure and formation of the degree of their achievement criteria (indicators).