Характерні ознаки сучасного світового інвестиційного простіру - Панкова, М.О (Вісник економічної науки України, 2011)
У роботі розглянуто особливості інвестиційних процесів в сучасних ринкових умовах, дана критична оцінка тенденцій розвитку сучасного стану інвестиційного ринку, як в Україні так і у світі. В работе рассмотрены особенности инвестиционных процессов в современных рыночных условиях, дана критическая оценка тенденций развития современного состояния инвестиционного рынка, как в Украине так и в мире. The peculiarities of the investment processes in the current market conditions, this critical assessment of current trends in the investment market, both in Ukraine and abroad.