Система управління якістю послуг митного органу: документообіг та матриця відповідальності - Осадча, Н.В. (Вісник економічної науки України, 2011)
В статті проаналізовані основні елементи системи управління якістю Державної митної служби України. Визначена необхідність та доцільність використання матриць відповідальності. Проналазовано розподілу службових функцій та повноважень, визначені існуючі переваги та недоліки. В статье проанализированы элементы системы управления качеством Государственной таможенной службы Украины. Определена необходимость и целесообразность использования матриц ответственности. Проанализировано распределение функций та полномочий, определены существующие преимущества та недостатки. In the clause are analysed елементы quality management systems State customs слжбы Ukraine. Опеределеена necessity and expediency of use of responsibility matrixes. Distribution of functions that of powers, опеределены existing advantages that lacks is analysed.