Системно-структурний аналіз соціальних пріоритетів - Надибська, О.Я. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Застосування системно-структурного аналізу як методології дослідження соціальних
пріоритетів є достатньо актуальним, оскільки надає можливість цілісного пояснення цих ступенів
суспільного прогресу, що є метою даної статті.