Рецензія на монографію «Хімічна промисловість України: економічні трансформації та перспективи» - Білопольський, М.Г. (Вісник економічної науки України, 2011)
Шубін О.О. Хімічна промисловість України: економічні трансформації та перспективи: Монографія. – Донецьк, 2010. – 628 с.