Пошук мотивів і стимулів, що підвищують працездатність співробітників при використанні поведінкового аналізу - Єськов, О.Л.; Макарова, В.А. (Вісник економічної науки України, 2011)
Розглянуто необхідність індивідуального підходу до форм мотивації працівників, з метою покращення продуктивності праці. Виведені рекомендації до пошуку власних мотивів і підбору відповідних стимулів, які підвищують працездатність співробітників, при дослідженні поведінки. Рассмотрена необходимость индивидуального подхода к формам мотивации работников, с целью улучшения производительности труда. Выведены рекомендации к поиску собственных мотивов и подбору соответствующих стимулов, которые повышают работоспособность сотрудников, при исследовании поведения. Necessity of an individual approach to forms of motivation of workers is considered, with the purpose of improvement of labour productivity. Recommendations to search of own motives and selection of corresponding stimulus which raise serviceability of employees are deducedremoved, at research of behaviour.