Єтносоціальні відносини в Автономній Республіці Крим - Сомов, М.В. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Метою цієї роботи є вивчення специфіки міжетнічних відносин в Автономній Республіці Крим на прикладі результатів конкретного соціально-політичного дослідження.