Місце японської ксилографії у творчій практиці художників львівської сецесії - Тесленко, І.О. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Мета публікації полягає у визначенні характеру сприйняття японської традиційної гравюри митцями
львівської сецесії.