Вагомий внесок в розвиток вищої освіти України - Луцик, О.Г.; Ібрагімов, Е.Е. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Череп Алла Василівна, провідний вчений, доктор економічних наук, професор, завідувач кафедри фінансів та кредиту, декан економічного факультету, академік Академії економічних наук України, академік Академії наук Вищої освіти України, Заслужений діяч науки і техніки. Алла Василівна є відомим і визнаним економістом, не тільки в Україні, але й за її межами. Вона є автором багатьох основоположних досліджень в галузі економіки і менеджме нту та створених на їхній основі практичних рекомендацій, талановитий організатор науки, видатний науковий і суспільний діяч. Їй властива виняткова здатність прогнозувати перспективні тенденції розвитку науки, що відіграють вирішальну роль на певному етапі економічного розвитку.