Нова пам’ятка доби неоліту в окрузі Батурина - Ногін, Є. (Сiверянський лiтопис, 2008)
У ході розвідувальних робіт, що проводилися зусиллями неолітичного загону Міжнародної Батуринської археологічної експедиції під керівництвом автора статті, влітку 2006 року в околицях с. Красне Бахмацького району Чернігівської області було обстежене урочище Серікові Сосни.